top of page

Algemene Voorwaarden

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van COCO colletion een eenmanszaak opgericht volgens de wetgeving van Nederland. COCO collection is gevestigd aan de Bemelerweg 68, Maastricht in Nederland. E-mail: hello@cococollection.nl Telefoon: +31 6 27048514. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Limburg onder nr. 66677122 BTW nummer: NL001823204B48. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aan-en verkoopovereenkomsten aangegaan door COCO collection en haar klanten via de website van COCO collection (www.cococolection.nl). Bij het aanvinken van het vakje ‘ik ga akkoord met de voorwaarden’ gaat je akkoord met de inhoud en hun toepasbaarheid op de overeenkomst die je aangaat met COCO collection.

Aankopen op de webshop
Je kunt een bestelling plaatsen bij COCO collection door te klikken op het gewenste item en het vervolgens in de shopping bag te plaatsen. Bij de shopping bag kun je je bestelling nogmaals controleren en indien nodig aanpassen. Vervolgens klik je op de kassaknop. Na afronding van de bestelling en akkoord (betalings) voorwaarden kom je in de betalingsomgeving. Hier voldoe je de betaling en voltooi je de aankoop. Je krijgt hiervan een bevestiging per email. De koopovereenkomst wordt ingevuld in deze e-mail. De overeenkomst zal derhalve worden geacht te zijn gesloten in Nederland. COCO collection behoudt zich het recht om een transactieproces om welke reden en/of diensten te weigeren aan iedereen op elk moment naar eigen goeddunken.

Prijzen
De prijzen die op de website zijn inclusief BTW. Elke en alle douanerechten of invoerrechten en/of lokale heffingen zijn voor rekening van de klant. Deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Prijzen zijn onderhevig aan veranderingen op elk moment. Veranderingen in prijzen hebben geen invloed op de te betalen som in een gesloten koopovereenkomst zoals per email bevestigd door COCO collection. Hoewel alle informatie met betrekking tot prijzen, specificaties etc. zo secuur mogelijk op de website wordt verwerkt, geeft COCO collection geen garantie voor de juistheid ervan. COCO collection is niet gebonden aan de afgifte van bestellingen die zijn geplaatst op basis van onjuiste informatie die werd getoond op de website.


Betaling
Betaling kan geschieden door middel van creditcard of Ideal. Door gebruik te maken van een bepaalde creditcard bevestig je dat de creditcard die wordt gebruikt van jou is. Het verschuldigde bedrag wordt afgeschreven van jouw rekening wanneer de bestelling is geaccepteerd door COCO collection. Alle creditcardhouders zijn onderworpen aan controles en validatie toestemming van de creditcardmaatschappij. Indien de uitgevende instelling van uw betaalkaart weigert een betaling aan COCO collection toe te staan, zal de levering uitgesteld worden. Wij nemen contact met je op. In dat geval is COCO collection niet aansprakelijk voor enige vertraging of niet-levering. Creditcardgegevens worden verwerkt door middel van een SSL (beveiligde socket layer)-verbinding. COCO collection is niet aansprakelijk voor enig misbruik van deze gegevens door derden.

Je plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling heb je de keuze tussen VISA en Mastercard. Zodra de betaling is geverifieerd, worden wij geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven en doorbelast.


Levering
COCO collection zal haar uiterste best doen om alle aankopen zo snel mogelijk (binnen 2-3 werkdagen) te leveren. Buitenland duurt langer. COCO collection is niet aansprakelijk indien de levering plaatsvindt op een later tijdstip. COCO collection heeft het recht de opdracht tot dertig dagen na de bestelling te leveren zonder in gebreke te worden gesteld door de klant. Wanneer de termijn wordt overschreden ontvangt de klant een schriftelijke bevestiging. De klant kan dan kosteloos de overeenkomst ontbinden. De klant ontvangt dan zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, het betaalde bedrag terug.

Leveringen vinden plaats met PostNL. Indien de koerier er niet in slaagt uw bestelling bij de eerste poging te leveren wordt er een bericht achterlaten, met vermelding van informatie wanneer en/of waar het pakket wordt afgeleverd. Alle items worden verzekerd door COCO collection tot het moment dat zij zijn afgeleverd op uw adres. Eventuele klachten over de staat waarin de goederen zijn geleverd (inclusief ontbrekende onderdelen) moet worden gedaan aan COCO collection uiterlijk twee werkdagen na ontvangst van de goederen per e-mail.

Retourneren
Alle goederen gekocht bij COCO collection kunnen geretourneerd worden binnen 14 dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen COCO collection en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar COCO collection binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen worden gecrediteerd binnen 5 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat je terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en onbeschadigde labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent geen vlekken op het item, breiwerk in tact en geen slijtage op de labels. Let op! Ieder item wordt gefotografeerd voor verzending naar de klant. Eventuele gratis artikelen die door COCO collection worden meegestuurd, dienen ook retour gestuurd te worden.

Het adres voor retour is:
COCO collection
T.a.v. Retouren
Bemelerweg 68
6226HB Maastricht - NL

 

Andere manier om je volledige bestelling terug te sturen (Herroeping)

We raden je aan om gebruik te maken van ons online retourproces (zie hierboven onder 1). Daarnaast kun je ook gebruik maken van dit Europees modelformulier voor Herroeping. Je kunt dit formulier gebruiken om binnen 14 dagen na ontvangst de koop te ontbinden. Dat kan alleen voor de volledige overeenkomst (de bestelling). Het volledige aankoopbedrag wordt binnen 5 dagen daarna aan je betaald. Betaling wordt geïnitieerd na ontvangst van de herroepen bestelling. De kosten van aan ons terug sturen zijn bij herroeping voor je eigen rekening.


Zorg ervoor dat ook in het door jou aan ons verstuurde pakket kenbaar maakt dat dit een Herroeping betreft, bijvoorbeeld door een kopie van het ingevulde modelformulier.

 

Retourneeradres voor deze methode
COCO collection

T.a.v. Herroeping

Bemelerweg 68
6226HB Maastricht - NL

 

Neem vooraf contact met ons op (per email) als je over deze afwijkende retourneermethode vragen hebt. Zo kunnen we vertraging, verwarring en vergissingen voorkomen. Dat kan natuurlijk ook bij vragen over onze online retourneermethode of een ander onderwerp.
Een vraag per email wordt binnen enkele uren beantwoord, ook in het weekend. Via whatsapp zijn we bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00u. 

Bijlage 1: Modelformulier voor herroeping


Aansprakelijkheid
De aansprakelijkheid jegens de koper wordt beperkt tot het bedrag van de aankoopprijs. COCO collection is nimmer aansprakelijk voor enig verlies van winst of goodwill of enige andere gevolgschade.


Onderhoud & vervaardiging
Alle producten van COCO collection zijn vervaardigd van mohair en hoeven niet per se gewassen te worden. Even luchten en je knit is al nieuw. Toch wassen? Dan enkel in een koude handwas (20 graden) met een wolwasmiddel en plat te drogen. Bewaar je knit gevouwen in je kledingkast dan behoud het het langst haar mooie vorm. COCO collection is niet aansprakelijk bij het niet behandelen en wassen volgens de wasvoorschriften. Ieder product van COCO collection is met de hand vervaardigd. Dit betekent dat ondanks eenzelfde patroongebruik er kleine verschillen in ieder product kunnen ontstaan en maten onderling kunnen afwijken. Kid mohair pluist voor een korte periode, dit vermindert na verloop van tijd.

Eventuele klachten worden tot maximaal 3 maanden na levering in behandeling genomen. COCO collection is op geen enkele manier verantwoordelijk voor enige vorm van schade aan het breiwerk ontstaan door het dragen.


Toepasselijk recht en forum
De wetten van Nederland zijn van toepassing. Elk geschil met betrekking tot een aankoop- en verkoopovereenkomst waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, worden uitsluitend voorgelegd aan de Rechtbank te Maastricht, tenzij COCO collection ervoor kiest om dit geschil voor de bevoegde rechter van de woonplaats van de kopers te brengen.

bottom of page