top of page

Hoe bestellen?

Heb je één of meerdere items gevonden die je graag wilt hebben? Fijn! Selecteer het item en klik op ‘ plaats in my bag’ . Let op: als artikelen in je winkelwagentje liggen betekent dit niet dat ze gereserveerd zijn. Ben je klaar met shoppen? Ga bovenaan de pagina naar ‘my bag’ om je bestelling af te ronden. Dit gaat in 3 stappen:

Je gegevens
Vul de gegevens in van je factuuradres. Heb je een COCO account, maar ben je nog niet ingelogd? Doe dit dan nu, zodat je factuurgegevens automatisch ingevuld worden.
- Wil je het pakketje op een ander adres ontvangen? Kies dan voor "afwijkend bezorgadres" en vul de gegevens in.

 

Verzending

Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen te verzenden.
Verzending naar Nederland & België is gratis. Wij verzenden met PostNL en altijd verzekerd. Zodra jouw pakket verstuurd is ontvang je een Track & Trace, hiermee kun jij de status volgen. Op werkdagen voor 15u verstuurd, dan is het meestal de volgende werkdag in huis. Naar België meestal een dag langer. Verzending overige EU landen €15,-. Overige landen op aanvraag.

 

Retourneren

Past de aankoop toch niet bij jouw stijl, dan is het altijd mogelijk om het betreffende item retour te sturen. Hoe dit kan lees je hieronder.

 

Retourinstucties

  • Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

  • Retourkosten zijn voor rekening van de klant. Stuur het pakket altijd verzekerd retour om eventuele problemen te voorkomen.

  • De items zijn met veel zorg gemaakt en wij hopen dat jij ze met even veel zorg behandeld bij het passen.

  • Het spreekt voor zich dat het item ongedragen is en het dient volledig in tact te zijn.

  • Het item is nog voorzien van een ongeopende en onbeschadigde hang tag.

  • Meld je retour bij retour@cococollection.nl. Je krijgt een retournummer toegestuurd dit schrijf je samen met de reden voor retour onderaan het bijgeleverde retourformulier.

  • Doe het item dat je wilt retourneren terug in de verzendverpakking en stuur naar:

COCO collection

T.a.v. Retouren

Bemelerweg 68

6226HB Maastricht, NL

 

Wanneer je pakket bij ons arriveert en wij jouw retour hebben verwerkt, ontvang je een bevestigingsmail. Het aankoopbedrag wordt binnen 5 dagen op jouw rekening gestort.

 

2  Andere manier om je volledige bestelling terug te sturen (Herroeping)

We raden je aan om gebruik te maken van ons online retourproces (zie hierboven onder 1). Daarnaast kun je ook gebruik maken van dit Europees modelformulier voor Herroeping. Je kunt dit formulier gebruiken om binnen 14 dagen na ontvangst de koop te ontbinden. Dat kan alleen voor de volledige overeenkomst (de bestelling). Het volledige aankoopbedrag wordt binnen 5 dagen daarna aan je betaald. Betaling wordt geïnitieerd na ontvangst van de herroepen bestelling. De kosten van aan ons terug sturen zijn bij herroeping voor je eigen rekening.


Zorg ervoor dat ook in het door je aan ons verstuurde pakket kenbaar maakt dat dit een Herroeping betreft, bijvoorbeeld door een kopie van het ingevulde modelformulier.

 

Retour adres voor deze methode
COCO collection

T.a.v. Herroeping

Bemelerweg 68

6226HB Maastricht - NL

 

Neem vooraf contact met ons op (per email of telefoon) als je over deze afwijkende retourneermethode vragen hebt. Zo kunnen we vertraging, verwarring en vergissingen voorkomen. Dat kan natuurlijk ook bij vragen over onze online retourneermethode of een ander onderwerp.
Een vraag per email wordt binnen enkele uren beantwoord, ook in het weekend. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00. 

Bijlage 1: Modelformulier voor herroeping

 

 

Betaling
Je kunt bij ons betalen met iDeal, Bancontact Mastercard, VISA en Sofort
Binnen enkele minuten nadat je betaling is geaccepteerd ontvang je een bevestigingsmail met daarin de factuur en specificatie van je bestelling.

 

Betalen

* Vanuit Nederland kun je betalen met iDeal, Bancontact Mastercard, VISA en Apple Pay
* Vanuit Duitsland kun je betalen met, Sofort Überweisung, Mastercard , VISA en Apple Pay
* Vanuit overige landen kun je betalen met Mastercard, VISA en Sofort Überweisung (DE, AT en CH) en Appel Pay
(Klik hier voor de lijst van banken die bij Sofort Überweisung aangesloten zijn)

Veilig betalen
Alle betalingen lopen via de beveiligde internetkassa Adyen. Daadwerkelijke betaling gebeurt in de beveiligde omgeving van Adyen. Dit betekent dat je betalingsgegevens niet aan COCO collection of anderen doorgeeft, maar enkel aan de beveiligde en gecertificeerde betaalomgeving van Adyen. Je gegevens zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door COCO collection worden gelezen of worden achterhaald.

iDeal, 
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je aankopen op het internet betalen. Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABNAMRO Bank, ASN Bank, ING Bank, Knab Bank, Rabobank, Regio bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kun je via iDeal bij Coco Collection betalen. Kijk voor meer informatie over iDeal op www.ideal.nl/betalen

Credit card, gratis. Wij accepteren credit cards van Mastercard en VISA.  Je credit card wordt pas na levering daadwerkelijk belast. 

Sofort Überweisung,  (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland)
Als je geen Nederlandse bankrekening hebt is het ook mogelijk om gebruik te maken van Sofort Überweisung. Met Sofort Überweisung is het mogelijk te betalen via SofortÜberweisung van Adyen naast de creditcard mogelijkheden die wij aanbieden.

Met Sofort Überweisung kan je via het elektronisch betalingssysteem van je eigen bank de betaling afronden. Alle transacties via deze methode gebeuren in beveiligde en vertrouwde servers. 

Overige landen
Voor overige landen is het alleen mogelijk om de betaling via iDeal, Bancontact en creditcard af te wikkelen (Mastercard en Visa).

bottom of page